Adrian

Vår älskade lille pojke Adrian hade en tvillingbror, Carl, som somnade in i magen. Båda pojkarna fick komma ut med kejsarsnitt och det visade sig ha varit en så kallad ”oväntad tvillingtransfusion”, där det ena barnet får mer näring än det andra i magen. Vid kejsarsnittet visste de först inte vem av pojkarna som var vid liv. Det visade sig att det var den lilla pojken som var alldeles vit som levde och den rosiga och röda, till synes friska lilla bebisen som hade somnat in. Jag fick upp min döda pojke på bröstet och de for iväg med Adrian till intensiven. Vilken mardröm.

Adrian - Life & Love Photography

Adrian - Life & Love Photography

Läkarna konstaterade att Adrian hade så svåra skador på hjärnan att han inte skulle klara sig mer än några veckor. Efter 2,5 månads kämpande på neo fick vi komma hem med vår lilla pojke, något vi inte ens hade vågat drömma om innan.

Adrian - Life & Love Photography

Från att ha varit en liten pojke på ett drygt kilo väger han nu 8,5 kg och han är 8,5 månad. Han har en mycket stolt storasyster som är 2,5 år och heter Alice. Lillebror ”Adi” kallar hon honom.

storasyster, Life & Love Photography

Adrian - Life & Love Photography

Vi njuter av tiden med vår underbara lilla pojke, men sorgen och rädslan är ständigt närvarande och vi vet att vi har honom hos oss på lånad tid.

Adrian - Life & Love Photography

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>